Ghidaj turistic

Biroul nostru de turism diecezan consideră că, este foarte important să oferim informații corecte, autentice, dar în același timp distractive și adecvate pentru toți vizitatorii noștri. De aceea, oferim tururi ghidate gratuite pentru toate grupurile de cel puțin 10 persoane, sau mai multe în expozițiile noastre permanente, Muzeul de Artă Ecleziastică Szent László și Colecția de Istorie a Farmaciei  Rodia. Pentru a utiliza acest serviciu, vă rugăm să anunțați grupul solicitant în avans. În cazul unei solicitări indicate local, suntem în măsură să oferim acest serviciu numai în măsura capacității de ghid expozițional disponibile.

La cerere, Biroul nostru de turism  diecezan oferă, de asemenea, asistență gratuită pentru grupurile care vizitează să găsească un ghid calificat pentru tururi turistice adaptate nevoilor grupului.

Stimată Doamnă/ stimate Domn!

Din motive obiective, în mod regretabil până la data de martie 2022 nu putem să ținem cont de rezervările anunțate prin pagina web sanctusladislaus.ro. Vă rugăm să anunțați intenția Dvs. de vizită la datele de contact oficiale ale instituției!

Vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare!